basicuitvaartzevenbergen.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
152 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 969 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Gewoon perfect
Ondanks de trieste gelegenheid is de crematie van mijn moeder dankzij uitvaart24 nu al een mooie herinnering. Anouk Gallen heeft in alle rust de eerste informatie gegeven. Omdat Anouk rooster technisch niet bij de crematie aanwezig kon zijn heeft zij onze wensen doorgespeeld naar haar collega Maikel Naarden. Samen met Maikel hebben wij de puntjes op de i gezet. De warme persoonlijkheid van Maikel heeft bij alle aanwezigen een snaar geraakt. Kortom vanaf het moment van overlijden tot en met het afscheid fantastisch goed geregeld. Bedankt uitvaart24
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-01-2020 Erwin, Hilversum
10
5
Duidelijk, eerlijk en transparant.
Wij zijn uiterst tevreden. Vooral prijs kwaliteit verhouding is perfect. Je weet van te voren wat je gaat uitgeven. Geen verborgenkosten en onverwachte kosten zoals bij andere uitvaartondernemingen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 3.5
24-01-2020 Annelies, Den Bosch
10
5
Zeer goed
Deskundig bijgestaan met het regelen van mijn vaders crematie. Precies volgens vaders wens alles geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-01-2020 Corrie, Utrecht
10
5
Fantastisch!
Het hele proces is zeer naar tevredenheid verlopen. Ik moest de uitvaart van mijn vader alleen regelen en wist niet wat te verwachten. Mijn verwachtingen zijn overtroffen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-01-2020 Tiffany, Amstelveen
8
4
Gewoon goed en prettig geregeld!!
Het afscheid van onze broer hebben wij als bijzonder prettig ervaren door de manier hoe het bij jullie in Amsterdam was geregeld , geen opsmuk en ongedwongen afscheid kunnen nemen , menigeen van ons zei er voor te tekenen mocht het zover zijn!! Onze hartelijke dank gaat uit naar de uitvaartverzorger die op Portsmuiden 14 te Amsterdam voor ons heeft klaargestaan!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 4
Deskundigheid 4
22-01-2020 Rik van Laar, Almere
8
4
Goed verzorgde uitvaart
De uitvaart van mijn oom was precies in overeenstemming met onze wensen. Alles is in goed overleg gegaan. We kijken er met voldoening en dankbaarheid op terug. De uitvaartbegeleider heeft het uitstekend gedaan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
21-01-2020 Roelof, Leiden
9
4.5
echt een hele goede uitvaart verzorgd door Uitvaart 24 gewoon top
De dag dat mijn vader en onze schoonvader kwam te overlijden twijfelde ik geen moment om uitvaart 24 te bellen . Mede omdat mijn vader zijn uitvaart klein en besloten wilde houden. dan zijn we hier ook aan het goede adres , zeer goed geholpen om onze en mijn vader zijn wensen te realiseren Goed advies en heel goed meegedacht wij vinden de hulp en het regelen van de uitvaart zoals Uitvaart 24 het gedaan heeft in een woord TOP hartelijk bedank ook voor het zo prettige contact
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-01-2020 Yolanda/Peter, Heerhugowaard
10
5
Respectvol en eerbiedwaardig
Mijn moeder van ruim 90 jaar was klaar met leven - ze wilde geen toespraken en poespas - en ook niet opgebaard worden / wij respecteerden haar keuze en hebben de crematie laten uitvoeren door Uitvaart24 / ze was zeer goed verzekerd maar waarom zou je ontzettend veel geld uitgeven als het ook op deze respectvolle manier kan - ik heb er een zeer goed gevoel aan over gehouden dat ik alles zelf geregeld heb / het grootste compliment kreeg ik van mijn broer die mij vroeg als hij voor mij zou overlijden , dit op de zelfde manier te regelen als bij mijn moeder / er bleef zoveel geld over van de verzekeringen die we zelf konden besteden aan een eigen invulling van haar crematie !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-01-2020 r de Klerk, rijswijk
8
4
Geweldig
Alles is op en top verzorgt het kan gewoon niet beter we waren erg tevreden over alles hoe het is geregeld door uitvaart24 bedankt voor alles
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-01-2020 Mc.koun, Rijswijk zh
10
5
Zeer professioneel,meelevend,meedenkende,en rustbewarend.
Waar wij nog al eens in paniek schoten vanwege alles wat op je af komt bij een overlijden, waren Jan Jaap en Anouk er om rustig alles te beantwoorden. Ook via de app konden we savonds nog vragen stellen. Het was fijn dat op de dag van overlijden gelijk alles geregeld kon worden. Bij de uitvaart kwam alles bij elkaar. We kijken terug op een hele warme samenwerking in een emotionele, hectische periode.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-01-2020 Sofie, Voorschoten

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews